EQUIP DE "MENTRE HI HAGI PELES!"

EQUIP DE "MENTRE HI HAGI PELES!"
Foto: Toni Blanch 03/10/2010
"MENTRE HI HAGI PELES!" ÉS UN ESPECTACLE DE TEATRE MUSICAL BASAT EN CANÇONS DE LA TRINCA.






CARTELL DE L'ESPECTACLE "MENTRE HI HAGI PELES!" CREAT PER MIGUEL GALLARDO

dimecres, 10 de novembre del 2010

UN COMIAT DE PEL·LÍCULA

Joaquim Oristrell ho va prometre i ha complert. El passat 05 de novembre un grup dels actors del "Mentre hi hagi peles!" van poder participar al rodatge de la pel·lícula "La Trinca. Biografia no autoritzada" que aquests dies es roda a Barcelona.

Foto: (De peu i d'esquerra a dreta) - Jose, Cristina, Jordi, Xavi, Mari Cruz, Lucía, Ricard, Ferran i Marc. (A baix i d'esquerra a dreta) - Raquel, Francesc, Òscar i Eva.

La jornada va començar ben d'hora. Abans de les 8 de matí l'elenc es dirigia al plató de Sant Just Desvern per fer la col·laboració. Allà ens esperaven amb els braços oberts i les atencions que vam rebre van ser de primer nivell.


Després de convidar-nos a un cafè, primer les noies i després els nois van passar a vestuari que era una màquina del temps que ens traslladava al 1970! Després a maquillatge, perruqueria (amb algun cardat sorprenent!) i a posar-se a les ordres del director.



El Dídac, el David i el Marc: La Trinca de la pel·lícula, i el mateix Joaquim Oristrell van estar afectuosos i atents així com el Víctor i la resta de l'equip.


La satisfacció dels participants va ser majúscula i l'experiència viscuda un record per sempre! Gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada